Okul Müdürümüz Eyüp Yılmaz'ın öğretmenler günü mesajı.

25.11.2023 175

24 Kasım 1928 Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Bu özel günde, öğretmenlere olan minnettarlığımızı ve saygımızı ifade etmenin yanı sıra, eğitimin ne kadar değerli olduğunu hatırlamamız için bir fırsattır. Öğretmenler, geleceği inşa eden, bilgiyi paylaşan, topluma yön veren, bilimin, sanatın, aydınlığın, iyiliğin, güzelliğin, doğruluğun, kısacası insanı insan yapan tüm değerlerin yaratıcısı, yansıtıcısı ve yaşatıcısı olan kişilerdir. Yarınların daha aydınlık olması, muasır medeniyetin üstüne çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değer oranında olacaktır. Bunu başarmak için fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar saygı ve şükranlarımı arz ederim.

Eyüp Yılmaz

Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürü