OKULUMUZDA DÜZENLENEN BİLGİ YARIŞMASINI TAHİR MERZECİ ORTAOKULU KAZANDI.

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışması okulumuzda yapıldı.

Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...Bilgi Yarışmasından...

Tahir Merzeci Ortaokulu, Ali Erentürk Ortaokulu ve Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulunun katıldığı ortaokullar arası bilgi yarışmasının okulumuzda yapılan etabında Tahir Merzeci Ortaokulu seksen puanla birinci oldu. Çekişmeli geçen yarışmada Şehit gazeteci hasan Tahsin Ortaokulu öğrencileri yetmiş beş puan, Ali Erentürk Ortaokulu öğrencileri ise altmış beş puan aldılar.