İZMİR / KARABAĞLAR - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Nis

25 NİSAN 2019 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00-16:30 ARASINDA FUAR 1A VE 1B HOLLERİNDE İZMİR EBA 2.ROBOTİK VE KODLAMA ŞENLİĞİ YAPILACAKTIR.

Nis

Şbt

Öğrencilerimiz " Dünya Sigrayı Bırakma Günü " etkinlikleri kapsamında sigaranın zararları ,sigarayı bırakmanın kazanımları ve kolay bırakma ipuçları ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla velilerimize sunum yaptılar.9 Şubat tarihini başlangıç kabul edip sigarayı bırakmalarını ve küçüklarine iy örnek olmalarını istediler.

Şbt

Ara

Demokrasi ve insan hakları haftası ilçemiz halk eğitim merkezinde okulumuz öğretmenlerimizin sunumuyla çoşkuyla kutlanmıştır.Programda emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimizi emeklerinden dolayı kutlarız.

Ekm

Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin  95.yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Ekm

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde codeweek etkinlikleri kapsamında blok tabanlı programlama ile öğrencilerimize programlama örnekleri yapıldı. "Code.org" sitesindeki kodlama etkinliklerinden sınıf ve öğrenci seviyesine uygun olarak etkinlikler yaptırıldı.

Ekm

Erasmus+ projesi kapsamında okul müdürümüz ve öğretmen heyetimiz  slovenya gezisinde ortaklaşa yürüttüğümüz proje toplantısına katılmışlardır.Başarıyla geçen gezimizin ardından en baştan beri bizleri yanlız bırakmayan büyükelçiliğimizi ziyaret etmişlerdir.